Visie

Waar staat Ligtvoet Vastgoedmanagement voor?
Het kopen of verkopen van een woning is voor velen van ons een grote en belangrijke (volg)stap in het leven. Het kan een stap naar zelfstandigheid betekenen, een eerste samenwonen en of zelfs een opvolgende stap zijn t.b.v. bijvoorbeeld gezinsuitbreiding. Maar ook een gedwongen en minder leuke reden kan hieraan te grondslag liggen.

In beiden gevallen wenst u een professionele, betrouwbare en eerlijke partij in de arm te nemen die in alle gevallen uw belangen zal vertegenwoordigen. Een partij die kwaliteit levert tegen vooraf duidelijk vastgestelde voorwaarden en tarieven. Dit zodat u een goed gevoel overhoud aan onze samenwerking.

Bent u op zoek naar een dergelijke partij? Ligtvoet Vastgoedmanagement is zo’n partij. Bij Ligtvoet Vastgoedmanagement werken wij op basis van betrouwbaarheid, openheid en eerlijkheid en ben je als opdrachtgever verzekerd van een opdrachtnemer die zich, naast enthousiasme en plezier, met kennis en kunde inzet om uw opdracht tot een succes te maken. Bij Ligtvoet Vastgoedmanagement zijn wij open, zijn wij eerlijk en zijn wij succesvol in alles wat wij doen. Wij zijn er om u te helpen. Kunnen wij dat niet dan zijn wij daar ook eerlijk in en verwijzen wij u door.

Bent u gewoon nieuwsgierig of wenst u nadere informatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor. De koffie en thee staat altijd klaar. U bent van harte welkom.